Stukadoorswerk

Traditioneel stucwerk

Naast de machinale en handmatig stucwerk verzorgen wij ook de traditionele stukadoorswerkzaamheden. Hieraan kan men denken aan: fijnschuurwerk, witpleisterwerk, glad pleisterwerk, betonlook en het aanbrengen van sierlijsten en ornamenten.

 

Machinaal of handmatig

Voor het uiteindelijke afwerken van wanden en plafonds wordt eerst voor een draagkrachtige ondergrond  gezorgd. Deze is afgestemd op de verdere afwerking die de wanden of plafonds nog ondergaan. De werkzaamheden worden zowel machinaal als handmatig uitgevoerd. Bij machinaal stucwerk word de gips met
een machine op de muren gespoten in verschillende laagdiktes en vervolgens glad afgewerkt. Binnen dit werkgebied maakt men gebruik van zowel gipsmortels als kalkcementmortels.

 

Spuitwerk

Spuitpleister wordt in de hedendaagse binnenafbouw dagelijks gebruikt. Spuitpleisters worden gebruikt voor het behangklaar maken en het gestructureerd afwerken van wanden en plafonds. Binnen Rubingh Afbouw wordt gewerkt met kwaliteitsproducten van vaste producenten die naast schrob-en watervast ,
zowel overschilderbaar als in kleur te verkrijgen is.

 

Sierpleisters

Raap-en pleisterwerk kan afgewerkt worden met een sierpleister, dit is een harde, stoot-en kleurvaste en duurzame afwerking.
Het handmatig aanbrengen hiervan is vakwerk en wordt uitgevoerd door de deskundig opgeleide medewerkers van Rubingh Afbouw. Binnen het assortiment heeft men een ruime keuze aan structuren en kleurvariaties.

Daarnaast kan men kiezen voor de moderne strakke look van een gladde afwerking zoals marmerpleister, leemstuc en betonlook.

 

Wij adviseren u graag in de verschillende mogelijkheden, voor meer informatie en vragen kunt u contact met ons opnemen.