Vloeren

anhydrietvloerenAnhydriet vloeren

Anhydriet is een spanningsarme, gipsgebonden vloer, de specie is vloeibaar en daardoor eenvoudig te verpompen middels een gietproces.
Anhydriet gietvloeren zijn onmisbaar in het hedendaagse bouwproces vanwege het grote aantal vierkante meters dat per dag aangebracht kan worden.
Ten opzichte van de traditioneel aangebrachte smeervloer biedt een anhydriet gietvloer bovendien arbeidsvriendelijkere werkomstandigheden doordat er een minimum aan fysieke belasting wordt vereist van de vloerenleggers.

De sterkte van de calciumsulfaatgebonden gietvloer is aanmerkelijk hoger dan van de traditionele cementgebonden dekvloer. Door fabrieksmatige vervaardiging van de specie is een constante kwaliteit gewaarborgd.

De vaste kwaliteit van de vloer is een enorm pluspunt en door de zelfverdichtende eigenschappen heeft men een constante garantie op druksterkte.
Rubingh Afbouw kan als Gyvlon dealer volledig op de technische ondersteuning van deze mortel fabrikant rekenen en het product is vanzelfsprekend KOMO-gecertificeerd.

Rubingh Afbouw heeft jaren ervaring met het toepassen van anhydriet gietvloeren in zowel de woning- als utiliteitsbouw. Met de juiste kennis en begeleiding is deze vloer bij veel projecten toepasbaar als een snel alternatief voor de traditionele smeervloer met bovendien belangrijke productvoordelen.

 

Cementdekvloer

Ondanks alle moderne giettoepassingen blijft de traditioneel aangebrachte dekvloer nog steeds onmisbaar in het hedendaagse bouwproces. Rubingh Afbouw kan deze dekvloeren aanbieden in de verschillende druksterkten met eventuele toeslagstoffen welke voor specifiek technische zaken noodzakelijk zijn.
Of het nu gaat om het versterken met vezels, verharden van de toplaag door middel van slijtmateriaal of extra maatregelen met betrekking tot hechting.

 

Monolithisch afgewerkte betonvloeren

De traditionele betonvloer, met name toegepast in o.a. bedrijfshallen, garages en magazijnen. De glad afgewerkte vloer is door deze manier van afwerken zeer sterk en bestand tegen langdurig zware belasting. Het aanbrengen van een dergelijke vloer vraagt om gekwalificeerde medewerkers die hiervoor zijn opgeleid en ervaren zijn in de diverse omstandigheden. Naast het storten en monolithisch afwerken kan eventueel ook het aanbrengen van wapening tot het pakket behoren, dit naar de wens van de klant.

 

Voor de beste oplossing en advies voor uw (bouw)situatie kunt u contact met ons opnemen.